Turkcell Süper Lig'e yeni top

Turkcell Süper Lig maçlarının oynanacağı toplar 2009-2010 sezonunda yenilendi.
Yeni sezonda maçlar Nike'ın "Total 90 Omni" adlı topuyla yapılacak.
Kırmızı ve beyaz renklerdeki topun üzerinde Turkcell Süper Lig logosu bulunuyor.
Nike araştırma laboratuvarlarında iki yıl boyunca çeşitli testlere ve bilgisayar simülasyonlarına tabi tutulan top, dünyanın en iyi futbol kulüpleri ve futbolcuları tarafından da denendi.
Turkcell Süper Lig'in yeni topu ilk olarak 7 Ağustos Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında kullanılacak.
Bank Asya 1. Lig ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında da kullanılacak Total 90 Omni, üretiminde kullanılan üstün teknikler sayesinde hız, hedefe doğru varış, havada doğru gidiş ve dizayn özellikleri ile dünyada bugün kullanılan toplar arasında hedefe en hızlı ve en doğru ulaşan futbol topu özelliğini taşıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...