Türkiye U21-Avusturya U21 maçı 1-1 sona erdi

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Avusturya ile 1-1 berabere kaldı. Avusturya U21 Takımı'nda Galatasaray forması giyen Yusuf Demir, sahaya 11'de çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Milli Takımımızın golünü 45+6'da Yusuf Barası kaydetti. Konuk ekip 54'te Polster ile bu gole yanıt verdi.
U21 Milli Takımımız sahaya Ertuğrul Çetin, Ravil Tagir, Emin Bayram, Seyhan Yiğit, Serdar Saatçı, Cem Türkmen, Göktan Gürpüz, Kazımcan Karataş, Hakan Yeşil, Yusuf Barası ve Tiago Çukur 11'iyle çıktı.
Galatasaray forması giyen Yusuf Demir, Avusturya U21 Milli Takımı formasıyla maça ilk 11'de başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin genç yıldızını Premier Lig'e istiyor!