Türkiyeli Hırvat Ante Kulusic

Türkiye macerasına 8 yıl önce başlayan Gençlerbirliği'nin Hırvat defans oyuncusu Ante Kulusic, Spor Toto Süper Lig'de 8 yıldır forma giydiğine inanamadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de forma giymeye 2009 yılında başlayan ve bir sezon başkentin dışına çıkarak Balıkesirspor'a giden 1986 doğumlu Ante Kulusic, Türk futbolu, gelecek planları ve kırmızı-siyahlı ekibin 7. haftada oynayacağı Galatasaray maçına ilişkin, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
Gençlerbirliği'ne geldiği dönemde camia ve takım arkadaşları tarafından iyi karşılandığını ifade eden Kulusic, "8 yıl çok uzun zaman. Gelmeden önce biri, 8 yıl kalacağımı söyleseydi hayatta inanmazdım. Burayı çok sevdim. Ailem de burada zaten, bir çocuğumuz var, ikincisi de yolda." diye konuştu.
Futbolculuk kariyerinin ardından Hırvatistan'a döneceğini dile getiren Kulusic, "Ankara'yı çok seviyorum ama Hırvatistan'a döneceğim. Sürekli gidip geleceğim. Ailem ve en yakın arkadaşım 'kariyerin bittikten sonra Hırvatistan'a dönmeni istiyoruz' dediler. Onlar istedikleri için söz verdim. Hırvatistan'da sporla uğraşacağım ama sürekli Ankara'ya gelip gideceğim." ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çaykur Rizespor stadının çimlerine branda önlemi
TRANSFER | Fenerbahçe, Jadon Sancho ve Uğurcan Çakır için vites artırdı
Galatasaray'da Victor Osimhen gelişmesi! 4 Temmuz'a kadar...
FENERBAHÇE KOMBİNE ALIŞ: Kombineler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Anderson Talisca...