Valencia üçüncülüğü Osasuna'dan aldı

Primera Liga'nın 31'inci haftasında Cadiz'i 5-3 yenen Valencia, Osasuna'nın Getafe'ye yenilmesiyle üçüncü sıraya yükseldi.
Primera Liga 31'inci hafta maçında Cadiz'i 5-3 yenen Valencia, Osasuna'nın Getafe'ye yenilmesiyle üçüncü sıraya yükseldi.
Valencia, Angulo ve David Villa'nın ikişer gol attığı maçta Cadiz'i 5-3 yenerek rakibinin kümede kalma şansını azaltırken, kendisi de üçüncü sıraya yükseldi.
Sezon başlamadan dizinden sakatlanan Valencia'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Edu ikinci yarıda maça girdi ve yedi ay sonra sahalara dönmüş oldu.
İspanya'da haftanın sürprizini Osasuna'yı deplasmanda 4-0 yenen Getafe yaptı.
Veljko Paunovic'in iki kez ağlara havalandırdığı maç sonunda Osasuna 55 puanda kaldı ve üçüncülüğü 56 puanlı Valencia'ya bıraktı.
Alt sıraları ilgilendiren maçlarda Alaves ile Bilbao ve Mallorca ile Espanyol 0-0 berabere kaldı. Bu dört takım da düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.
Primera Liga 31'inci hafta
2 nisan pazar
Alaves 0-0 Athletic Bilbao
Deportivo 2-0 Santander
Mallorca 0-0 Espanyol
Osasuna 0-4 Getafe
Valencia 5-3 Cadiz
1 nisan cumartesi
Real Sociedad 3-0 Malaga
Zaragoza 0-1 Villarreal
Barcelona 1-1 Real Madrid
İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere puan durumları
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Süper Lig ekibinde Sergen Yalçın sesleri
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep'te bir dizi ziyarette bulundu
Real Madrid'deki kötü gidişatın sebebi belli oldu! Arda Güler gerçeği ortaya çıktı...
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...
Juventus'tan resmi açıklama geldi! Victor Osimhen için sevindiren sözler...