Venezuela hükümeti Dani Alves'in yardım önerisini reddetti

Venezuela hükümeti Dani Alvesin yardım önerisini reddetti
expand
KAYNAKCnnturk.com

Barcelona'nın eski Juventus'un yeni oyuncusu Brezilyalı Dani Alves'in yardım önerisi Venezuela hükümeti tarafından reddedildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ekonomik açıdan zor günler yaşayan yiyecek bulmakta bile zorlanan Venezuela'da sağlık konusunda da aksamalar oluyor.

Bir vakfın dünya elçiliği görevini de yürüten Dani Alves, Venezuela hükümetine Hepatit C ilaçları göndermek için başvurdu.

Sosyal medyada ve Venezuela medyasında destek gören bu talebin Venezuela'da görev başında olan Nicolas Maduro'nun hükümeti tarafından reddedildiği açıklandı.

Beşiktaş Samir Nasri'yi transfer edecek mi, edemeyecek mi?

33 yaşındaki Dani Alves geçen Haziran ayında Bolivya'da 300 kişinin tedavisini sağlamıştı. Bunun ardından dünya çapında Hepatit C'ye karşı savaş açan bir vakfın dünya elçisi olmuştu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow