hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vincenzo Montella'dan Semin Kılıçsoy'a mesaj

    Vincenzo Montelladan Semin Kılıçsoya mesaj
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy'un çok değerli olduğunu söyledi fakat genç oyuncunun uluslararası deneyimin az olduğunu belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRT Spor'a konuşan Vincenzo Montella, son günlerin en çok tartışma konusu olan oyuncularından Semih Kılıçsoy hakkında değerlendirmelerde bulundu.

    "SEN ÇOK DEĞERLİSİN VE BİZ BURADAYIZ"

    Montella, "Semih'i çok seviyorum, çok da beğendiğim bir futbolcu. Bu yüzden çağırdım. Uluslararası düzeyde deneyimi çok az olan bir oyuncu. Her futbolcunun bir yolcuğu vardır, biz teknik direktörler olarak onlara refakat etmemiz gerekir gelişmeleri için. Benim amacım, 18 yaşında A Millî Takım'ın kokusunu ona hissettirmekti. Benim mesajım şu Semih'e, 'biz buradayız ve senin çok değerli olduğunu düşünüyoruz.' Yanılmıyorsam Ümit Millî Takım'da da çok oynadığını hatırlamıyorum Semih'in ve bizim Ümit Millî'de İtalya ile çok önemli bir maçımız vardı. O maçlarla deneyim kazanması için Ümit Millî Takım'a gönderdim." ifadeleriyle Semih'in neden A Millî Takım kadrosunda kalmadığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BEŞİKTAŞ'TA 11 GOLE DOĞRUDAN KATKI

    Sezonun geride kalan kısmında Beşiktaş formasıyla dikkat çeken bir çıkış yakalayan ve ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri haline gelen Semih, siyah-beyazlılarla çıktığı 27 maçta 10 gol ve 1 asistle oynadı.

    MİLLÎ TAKIM PERFORMANSI

    U14, U15, U17, U19 ve Ümit Millî Takım formalarını da toplamda 28 kez sırtına geçiren Semih; 6 gol ve 5 asitle oynadı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow