Yılın golünü atan Lira 27 yaşında futbolu bıraktı

Geçen yıl dünyanın en iyi golüne verilen FIFA Puskas Ödülü'ne layık görülen Brezilyalı futbolcu Wendell Lira, 27 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.
Brezilya basınına konuşan Lira, yeşil sahalardan emekliye ayrılma kararı aldığını belirterek, "Futbol dünyasındaki yalanlar ve sakatlığım, bu kararı almamda etkili oldu." değerlendirmesinde bulundu.
Emekliliğinin ardından profesyonel FIFA video oyuncusu olacağını ve Youtube kanalı açarak performansını taraftarlarıyla paylaşacağını belirten Brezilyalı futbolcu, "Brezilya'da profesyonel futbolcu olmak çok zor. Futbolun içinde 15 yılım geçti. Asla unutamayacağım çok mutlu anlarım oldu. Dünya yıldızları ile yan yana futbol oynadım ve birçok başarı elde ettim. Her zaman arzuladığım, video oyuncusu olma rüyam vardı. Sonunda isteğim gerçekleşti." ifadelerini kullandı.
Brezilyalı forvet, 2015 yılında Goianesia formasıyla Atletico Goianiense'ye attığı golle Lionel Messi ve Alessandro Florenzi'yi geride bırakıp yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü'ne layık görülmüştü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Fenerbahçe'nin N'Golo Kante transferinde gözler Suudi Arabistan'a çevrildi

Galatasaray'da Okan Buruk eleştirisi: Tüm takımın taşıdığı bir yük

Arda Güler, Real Madrid'i krizden çıkardı: 2-0! Yeni hocasından övgü dolu sözler...

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI CANLI İZLE: Galatasaray - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Gaziantep FK maçı ilk 11’ler!

GALATASARAY ATLETICO MADRID MAÇ BİLETİ FİYATLARI| Biletler Satışa Çıktı mı, Ne Kadar?