Yeni Malatyaspor'dan Sumudica'nın kırmızı kartına tepki

Yeni Malatyaspordan Sumudicanın kırmızı kartına tepki
expand

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Gaziantep Futbol Kulübü maçının devre arasında kırmızı kart gören Teknik Direktörleri Sumidica'ya haksız bir kart gösterildiğini iddia etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Çelikel, ilk devresinin ardından yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın devre arasında hocaları Sumidica'ya kırmızı kart gösterilmesine tepki gösterdi.

Çelikel, "Teknik Direktörümüz Marius Sumudica, maçın ertelenmesi kararının ardından orta hakeme, “Sahayı neden temizletip, oynatmıyorsunuz?” demiş sonrasında anlamsız ve sebepsiz bir şekilde kırmızı kart ile cezalandırılmıştır. Her maç her hafta olduğu gibi bu maçta da aleyhimize basit bir karar verilmiştir. İzahı yapılamayacak kararların verilmesini artık anlamlandıramıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yeni Malatyaspordan Sumudicanın kırmızı kartına tepki

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow