hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yusuf Erdoğan'dan yıllar sonra Galatasaray itirafı: Hakkımızda hayırlısı olsun

    Yusuf Erdoğandan yıllar sonra Galatasaray itirafı: Hakkımızda hayırlısı olsun
    expand

    Adana Demirspor'da sözleşmesi sona eren Yusuf Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki futbolcu, yıllar önce Galatasaray'la ön protokol imzaladığını itiraf etti. İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig takımı Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Yusuf Erdoğan; Mavi-Lacivertli takımdaki performansı, Galatasaray için transfer iddiaları, A Milli Takım hakkında konuştu.

    Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yusuf Erdoğan, "Benim için güzel bir sez,on geçti. Geçtiğimiz sezon 40 maç oynadım. Bu da benim için çok iyi oldu. Süper Lig'de 12. sezonumdu; ilk defa 2 kulübün hem kadro hem de puan olarak fark attığına şahit oldum. Gelecek sezon Süper Lig'de böyle bir tablo yaşanacağını düşünmüyorum. Ligimiz her geçen gün ileriye doğru gidiyor. Bizleri gelecek sezon daha zor bir lig bekliyor" dedi.

    "Adana Demirspor taraftarıyla bulaşacağız"

    Adana Demirspor'dan ayrılık sürecini anlatan Yusuf, "Gerçekten benim için hayatımın en güzel 1.5 yılıydı. Adana'da yaşadığım günleri unutamıyorum. Çok mutluydum ve keyifliydim. Benim için Adana şehri ve Adana Demirspor çok özel yerde olacak. İnşallah tekrar bir gün Adana Demirspor taraftarıyla bulaşacağız. Adana Demirspor yeni sezonda Murat Sancak'ın önderliğinde iyi noktada olacaktır" diye konuştu ve ekledi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'dan transfer teklifi aldı mı?

    "Galatasaray'dan transfer teklifi aldın mı?" sorusuna ise Yusuf Erdoğan, "Ben de süreci sosyal medyadan takip ettim. Ne bana ne de menajerime Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Zaten şu anda çok erken. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Galatasaray gibi önemli bir kulüple ismimin anılması benim için mutluluk verici bir şey. Böyle şeylerin oluşması benim için çok güzel" cevabını verdi.

    "Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım"

    Galatasaray'la daha önce isminin anıldığını söyleyen Yusuf'tan transfer itirafı geldi:

    "4-5 sezon önceydi. Bu konuyla ilgili yorum yapmak hem beni yoruyor, hem de üzüyor. Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım. Fakat sonrasında Galatasaray tarafından süreç olmadı. Benim yerime o dönem Galatasaray'a Emre Mor kardeşim gitmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow