hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mario Melero Lopez kimdir? Hakem Mario Melero Lopez nereli ve kaç yaşında? Süper Lig tarihindeki ilk yabancı VAR hakemi!

    Mario Melero Lopez kimdir Hakem Mario Melero Lopez nereli ve kaç yaşında Süper Lig tarihindeki ilk yabancı VAR hakemi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Mario Melero Lopez Süper Lig'de görev yapan ilk VAR hakemi oldu. Lopez, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 16.00'daki Ankaragücü - Gaziantep FK maçında görev aldı. Basında geçen haberlerin ardından birçok kişi hakeme ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Mario Melero Lopez kimdir? Hakem Mario Melero Lopez nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mario Melero Lopez son dakika haberlerinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mario Melero Lopez, Süper Lig'de görev yapan ilk VAR hakemi oldu. İşte Ankaragücü - Gaziantep FK maçında görev alan VAR hakemi Mario Melero Lopez hakkında bilgiler...

    MARİO MELERO LOPEZ KİMDİR?

    Mario Melero Lopez  2 Temmuz 1979 tarihinde İspanya, Málaga'da dünyaya geldi.

    İspanya LaLiga'nın hakem kadrosu içinde yer alan Lopez Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'in gol attığı Celta Vigo maçında da görev almıştı.

    İspanyol hakem Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi olarak görev aldı.

    SÜPER LİG'DEKİ İLK YABANCI VAR HAKEMİ MARİO MELERO LOPEZ OLDU

    Mario Melero Lopez, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 16.00'da oynanan Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi olarak görev yaptı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow