Djokovic'in finaldeki rakibi Murray

Djokovicin finaldeki rakibi Murray
expand

Avustralya Açık'ta Andy Murray David Ferrer'i dört sette yenerek finalde Novak Djokovic'in rakibi oldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Murray, beş numaralı seribaşı olarak mücadele ettiği Melbourne Park'ta üst üste ikinci kez final oynayacak.

David Ferrer'e 4-6, 7-6, 6-1, 7-6'lık setlerle üstünlük sağlayan Murray, Avustralya Açık tek erkekleri finalinde Novak Djokovic'in rakibi oldu.

İlk seti kaybeden Murray, 73 dakika süren ikinci sette tiebreak'i 7-2 alarak durumu eşitledi. İskoç tenisçi, iki kez servis kırdığı üçüncü sette yedi numaralı seribaşı Ferrer'e sadece bir oyun vererek öne geçti.

Müthiş bir çekişmeye sahne olan dördüncü seti Murray yine 7-2'lik tiebreak ile noktaladı ve üç saat 45 dakikada adını finale yazdırdı.

Kariyerinde üçüncü kez grand slam finali oynama hakkını kazanan Murray, 2008'in Avustralya Açık şampiyonu Djokovic ile bugüne kadar oynadığı yedi maçın dördünü kaybetti ancak son üç maçı kazandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow