hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye kupasını kim kazandı? Beşiktaş, Trabzon! Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Türkiye kupasını kim kazandı Beşiktaş, Trabzon Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Beşiktaş ile Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Final heyecanını yaşatıyor. Türkiye kupası final maçında karşı karşıya gelecek olan iki takımın taraftarları maçın hangi kanaldan yayınlanacağını sorguluyor. İşte Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final karşılaşması bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final karşılaşması ATV ekranlarından Perşembe 20.45'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan canlı yayınlanacak. 
     

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

    Aziz şehitlerimiz anısına bu akşam oynanacak 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Kulüplerimiz siyah kol bandı ile sahaya çıkacaktır.

    KUPA FİNALİNİN MUHTEMEL 11'LERİ
     

    Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'nin Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Semih, Muleka 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ise Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Onuachu 11'ini sahaya çıkarması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    KUPA BEŞİKTAŞ'IN
    Beşiktaş, Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü.
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow