hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Opet - Allianz MTV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final!

    Fenerbahçe Opet - Allianz MTV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CEV Şampiyonlar Liginde çeyrek final
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bugün sahasında Almanya temsilcisi Allianz MTV ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Opet-Allianz MTV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Opet-Allianz MTV maçının saati ve yayıncı kanal bilgisi...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Opet, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Allianz MTV'yi konuk edecek. İki takım arasında Almanya'nın Stuttgart kentindeki SCHARRena'da yapılan ilk maçı ev sahibi ekip, 3-2 kazanmıştı. Sarı-lacivertli ekip, müsabakayı 3-0 ya da 3-1'lik skorlarla kazanması durumunda adını yarı finale yazdıracak. Mücadele 3-2 Fenerbahçe Opet'in galibiyetiyle bitmesi halinde ise turu geçecek takım, oynanacak altın setle belli olacak.

    FENERBAHÇE OPET - ALLİANZ MTV MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Opet - Allianz MTV maçı 28 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak ve S Sport Plus ile Tivibu Spor 1 kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı, Sloven hakem Blaz Markelj ile Macar Tibor Halasz yönetecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow