Fenerbahçe'den Dilan-Engin Polat kararı! Hukuki girişim başlatıldı

Fenerbahçeden Dilan-Engin Polat kararı Hukuki girişim başlatıldı
expand

Fenerbahçe Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarına sponsor olan Dilan-Engin Polat çifti için sarı-lacivertli kulüp hukuki girişim başlattı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu sezonun başında kadın voleybol takımına tayt arkası sponsoru olan Dilan Polat ve erkek voleybol takımı forması kol sponsoru olan Engin Polat için hamle yaptı.

Fenerbahçe'nin kadın ve erkek voleybol takımları, Polat çiftinin markalarıyla 1 sezonluk anlaşmaları altına imzalarken; Dilan Polat ile Engin Polat hakkındaki suçlamalar ve gözaltı kararı nedeniyle hukuki yollara başvuruyor.

Sarı lacivertli kulüp, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmalarını iptal etmek için hukuki girişimlere başladı. Tarafların bu konuda görüşme yaptığı, hukuki sürecin sonuna kadar sponsorluğun beklemeye alındığı ifade edildi.

Bu gelişme sonrası gözler Fenerbahçe Kulübü'nün konuyla ilgili yapacağı resmi açıklamaya çevrildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow