hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    38 yıldır üst üste ilk beşte yer alan dünyadaki tek şirket!

    38 yıldır üst üste ilk beşte yer alan dünyadaki tek şirket
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Canon , küresel iş gelişimini aktif olarak teşvik ederek farklı ülkelerde patent almaya büyük önem veriyor. Her ülkeye özgü teknoloji ve ürün trendlerini göz önünde bulundurarak önemli ülke ve bölgelerde patent başvurusu yapan bir stratejiye bağlı kalıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu ülkelerden Amerika Birleşik Devletleri, çok sayıda ileri teknoloji şirketi ve büyük bir pazar ölçeğiyle, ticari büyüme ve teknolojik ittifaklar kurma açısından özel önem taşıyan bir bölge olarak konumlanıyor.

    Baskı, Görüntüleme, Medikal ve Endüstriyel Ekipmanlardan oluşan dört iş grubunda yeni teknolojiler geliştirmeyi hedefleyen Canon; her bir iş kolunda rekabet gücünü artırmanın yanı sıra, son yıllarda temel teknolojilerin geliştirilmesine de odaklanıyor. SPAD sensörleri, foton sayma CT, derin öğrenmeyi kullanan görüntü işleme teknolojisi, ticari baskı için yeni nesil teknoloji ve nano baskı litografisi gibi çeşitli amaçlar için kullanılan teknolojiler için patent haklarının alınması bu konuya örnek gösterilebilir.

    19 yıldır üst üste Japon şirketleri arasında birinci sırada yer alan Canon, dönemin gerekliliklerine uygun olarak çalışmalarını destekleyen temel yetkinlik teknolojilerini güçlendirmek için fikri mülkiyet haklarının edinilmesini ve kullanılmasını teşvik ediyor. Bu şekilde, işlerinin rekabet gücünü koruyan ve özgürlüğünü garantileyen güçlü bir patent portföyüne sahip oluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Canon gelecekte de katma değerli ürün ve hizmetler sunmak ve daha iyi bir toplum inşasına katkıda bulunmak amacıyla fikri mülkiyet girişimlerini sürdürmeyi hedefliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow