Apple bedava dağıtılan bez için fiyat belirledi

Apple bedava dağıtılan bez için fiyat belirledi
expand
KAYNAKDonanım Günlüğü

Şimdi aklınızdan hangi bez diye geçirebilirsiniz. Hemen belirtelim. Bir gözlük ya da telefon aldığınızda aldığınız mağazadan size hediye edilen, camı çizmeyen ve temizleyen bezlerden bahsediyoruz.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Evet, Appe geçtiğimiz gün ki etkinliğin ardından bir adet parlatma bezini de Apple Store üzerinden satışa sundu. İyi haber şu, parlatma bezi Apple’ın şu ana kadar ki en ucuz ürünü.

Kötü haber ise ücretsiz olarak dağıtılan bu beze Apple’ın 200 TL’lik fiyat biçmiş olması.

Yanlış anlaşılmasın. Bezin herhangi bir özelliği yok. Parlatma bezi. Yani işi kendi kendisine yapmıyor. Telefonun ya da tabletin üzerine koyduğunuzda onu kendi kendisine temizlemiyor. Bildiğimiz bez.
Tek farkı ise köşesinde Apple logosu bulunuyor olması. İşte bu logodan ötürü bezin fiyatı direkt olarak 200 TL’ye çıkmış durumda. Burada tercih tamamen kullanıcılara kalmış diyebiliriz.

Elbette bu bezi de satın alanlar olacaktır. Fakat insan yine de sormadan edemiyor. Gerçekten böyle bir ürüne 200 TL vermeye değer mi?

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow