Apple vs. Samsung!

Birbirleriyle rekabet altında iki büyük teknoloji firması: Apple ve Samsung. Güney Kore firması Samsung bu rekabette bir adım daha attı. Apple'ın Ipad'ine rakip olacak yeni tabletini tanıttı. Ürün Amerika, İngiltere ve Güney Kore'de satışa sunuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
On ayrı ülkede birbirlerine yirmiden fazla patent davası açan teknoloji dünyasının iki devi Amerikan Apple ve Güney Koreli Samsung arasındaki rekabet karşılıklı davalarla daha da karmaşık bir hal aldı.
Samsung o rekabeti daha da kızıştırıcak bir adım attı. Yeni tableti Galaxy Note10.1'i piyasaya sürdü.
Güney Kore'deki tanıtım için teknoloji meraklıları da oradaydı.
Kullanıcılara göre yeni ürün önceki modellere göre daha hızlı. Tablet, Split-Screen, yani aynı anda iki uygulamanın kullanılmasına imkan veren ikili ekran ile dikkat çekiyor.
Samsung'un yeni ürünün fiyatı 499 ile 549 dolar arasında değişiyor. Güney Koreli firma yeni tabletle Apple'ın satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hesaplarınızı onaylayın hatası çözümü: Instagram ve Facebook hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir?
Çamaşır Makinesini Kim İcat Etti? Çamaşır Makinesi Hangi Yılda, Ne Zaman Bulundu?
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Televizyon İlk Nerede, Ne Zaman Ortaya Çıktı?