Apple'ın esrarengiz kolileri

Appleın esrarengiz kolileri
expand

Avustralyalı Apple satıcılarına gönderilen "Esrarengiz" koliler, üzerlerinde yazan "WWDC'den önce açmayın" şerhi ile merak uyandırıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Apple'ın söylenti yaratmadaki başarısını hepimiz biliyoruz. 9 Haziran'da gerçekleştirilecek Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) öncesinde Apple tarafından Avustralyalı satıcılara gönderilen bir paket akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.
 
Paketlerin üzerinde yer alan "10 Haziran 2008 Salı gününden önce açarsanız bizden günah gitti" şeklindeki şerh, birçok satıcıda "yoksa teşhir edilmek üzere gönderilen Apple iPhone 2 mi bunlar" düşüncesini uyardı.
 
Neden "Avustralya" diye soracaklara ise bir Avustralyalı satıcının verdiği cevap ise çok manidar: "iPhone'un Avustralya'da piyasaya çıkışı diğer ülkelerdeki gibi operatör kanalıyla ya da sadece Apple Store'lardan değil bütün kanallardan gerçekleşecek diyorlardı, belki de ondandır."
 
KAYNAK: Yahoyt.com

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow