PUBG düşman işaretlemeyi kolaylaştırdı!

PUBG düşman işaretlemeyi kolaylaştırdı
expand
KAYNAKAli Yavuz Şahin

PUBG son güncellemesi ile oyunun kurallarını baştan belirliyor. Çoğu PUBG hayranını üzecek olan yeni güncelleme ile düşmanlarınızı haritayı açmadan direkt işaretleyebileceksiniz. İşte güncellemenin detayları.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz günlerde PC ve Xbox One platformları için güncelleme almıştı. Dinamik hava koşullarının eklendiği bu güncelleme ile PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta yaşanan büyük ve küçük çaplı sorunlar da giderilmişti. PlayerUnknown’s Battlegrounds güncellemesi ile bugün ilginç bir yeniliğin daha geldiği ortaya çıktı.

PlayerUnknown’s Battlegrounds güncellemesinde yer alan “Harita işaretlerini haritayı açmadan ALT tuşu ile yerleştirebileceksiniz.” ifadesi bazı oyuncuları kızdıracak gibi görünüyor. Bu özellik sayesinde; örneğin bir düşmanı tespit ettiğinizde, yerini ALT tuşu ile işaretleyip takım arkadaşlarınıza haber verebileceksiniz.

Oyunun tüm yapısını değiştirebilecek olan bu yeniliğe tepkiler çığ gibi büyüyor. Düşman yerini tespit etmenin kolaylaşması oyunun dengelerini değiştirecek gibi görünüyor. Ancak geliştirici firma bu tepkilere rağmen henüz geri adım atmayı düşünmüyor. Bakalım PlayerUnknown’s Battlegrounds bu hamlesinden sonra oyuncu kaybedecek mi?

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow