hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elden Ring hayranları  yakında yeni bir oyuna sahip olacak

    Elden Ring hayranları  yakında yeni bir oyuna sahip olacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Son yıllarda en çok oynana oyunlardan biri olarak öne çıkan yapım hayranlarını sevindirecek. Yayıncı Bandai Namco ve stüdyo FromSoftware, bir Shadow of the Erdtree genişletmesinin 21 Haziran’da PC, PlayStation ve Xbox’a geleceğini gösteren fragmanı yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Stüdyo, DLC’yi bir yıl önce duyurdu. Üç dakikalık fragman tam anlamıyla destansı. Oyun, yeni yerler ve alt edilecek daha sinsi patronlar içeriyor.
    Kahramanımız  yeni göğüs göğüsse dövüş seçenekleri ile karşımıza çıkacak görünüyor. Klibin sonunda kahramanımız hava saldırısı ile de kapanışı yapıyor.

    Bandai Namco’ya göre oyuncular, “Gizemler ve tehlikelerle dolu yeni bir macerayı keşfetmek için Gölge Ülkesi’ne” girecekler ve burada “Elden Ring hikayesinin karanlık tarafını ortaya çıkaracaklar.” Çeşitli özel sürümler arasında sanat kitabı, film müziği ve genişleme paketleri de yer alacak.

    Son yılların en sevilen oyunlarından olduğu için hayranlar bir süredir bunu bekliyordu. Ancak artık daha fazla beklemeleri gerekmeyecek çünkü merakla beklenen oyun geliyor. Gelişmiş grafikler ve daha fazlasını sunacak olan oyun hayranlarının ilgisini şimdiden çekmeye başladı diyebiliriz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow