hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fallout dizisi, en çok izlenen dizileri arasında 2. sırayı aldı

    Fallout dizisi, en çok izlenen dizileri arasında 2. sırayı aldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Fallout’un dizi uyarlaması, 12 Nisan’da izleyici ile buluştu. Amazon Prime Video tarafından kayda değer bir bütçeyle hayata geçirilen dizi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dahası serinin hayranlarını da memnun edebildi ki bunu bugüne kadar çok az oyun uyarlaması başarabilmişti.

    Fallout dizisinin beğeniyle karşılanması, izlenme rakamlarına da yansıdı. Nitekim gelen ilk rakamlar, bunun son dönemde yayınlanan en popüler dizilerden biri olduğunu gösteriyordu. Amazon dün paylaştığı verilerle birlikte, dizinin ne kadar popüler olduğunu gözler önüne serdi. Fallout dizisi, Amazon Prime Video’nun bugüne kadar en çok izlenen dizileri arasında 2. Sırayı aldı.

    Dizi, 16 gün içinde 65 milyon izleyiciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Bugüne kadar ilk 16 günlük periyotta bundan daha çok izlenen tek dizi The Lord of the Rings: The Rings of Power’dı. Öte yandan dizi özellikle gençler arasında son derece popülerdi. Öyle ki 18-34 yaş aralığında The Rings of Power’ı da geride bırakarak ilk sırayı aldı. Amazon tarafından paylaşılan bir diğer ilgi çekici detay da bu dizinin global bir kitleye hitap etmesi. Zira dizinin 65 milyon izleyicisinin yüzde 60’ı ABD dışından.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dizinin yakaladığı bu başarı Fallout oyunlarının satışlarında da patlama yaşanmasını sağladı. Öte yandan dizi de 2. sezon onayını şimdiden aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow