hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Buds 3 Pro, sertifika platformunda ortaya çıktı

    Galaxy Buds 3 Pro, sertifika platformunda ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 3 Pro, SM-R630 model numarasıyla FCC veritabanında (91Mobiles aracılığıyla) listelendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sertifikasyon verilerine göre, yakında çıkacak olan bu kulaklıklar Güney Kore’de Samsung tarafından üretilecek ve R630.001 yazılım sürümünde çalışacak.

    Detaylar henüz tam olarak açıklanmasa da liste, kulaklıkların Bluetooth ve Bluetooth LE (Düşük Enerji) desteğine sahip olacağını doğruladı. Önceki bir raporda, Galaxy Buds 2 serisinin haleflerinin şu anda geliştirme aşamasında olduğu ve bu yıl içinde piyasaya sürülmesinin beklendiği belirtilmişti.

    Ayrıca, temel Galaxy Buds 3’ün SM-R530 model numarasıyla görüldüğü bildirilmişti. Samsung, geçen yılın ekim ayında Galaxy Buds FE’yi tanıtmıştı. Ancak, premium ses serisinin de çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Başka bir sertifikaya göre, Galaxy Buds 3 Pro’nun, bir önceki nesil Galaxy Buds 2 Pro ile aynı olan 500mAh pil kapasitesine sahip olacağı öngörülüyor.

    Samsung henüz Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro’yu resmi olarak onaylamadı. Ancak, bu yeni kulaklıkların gürültü engelleme ve ses kalitesinde iyileştirmeler sunması bekleniyor.
    Yeni Galaxy Buds 3 Pro, yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonlarla birlikte piyasaya çıkabilir. Bu da, Temmuz veya Ağustos 2024’te Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow