hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy C55, bugün Çin’de resmi olarak tanıtıldı

    Galaxy C55, bugün Çin’de resmi olarak tanıtıldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bir dönem her yıl yenilenen Galaxy C serisi ise yıllardır yenilenmiyordu. Ancak bu durum bugün değişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galaxy C serisinin yıllar sonra gelen yeni modeli Samsung Galaxy C55, bugün Çin’de düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Samsung Galaxy C55, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB.

    Samsung Galaxy C55, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın FHD+ çözünürlükte olacağı söyleniyor. Telefonun bataryası ise 5000 mAh. Bu bataryada 44 W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

    Üçlü arka kamerayla gelen Galaxy C55’nin ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Telefonun Selfie kamerası ise 13 megapiksel.

    Bu özelliklerden de anlayacağınız üzere Galaxy C55, orta segmentin alt sınırına yakın duruyor. Görünen o ki Galaxy A serisi orta segmentin daha üst basamaklarına konumlandırılırken, Galaxy C serisi biraz daha arkadan takip edecek. Nitekim Galaxy C55, 275 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Telefon şimdilik sadece Çin’de satışa çıktı. Diğer pazarlara gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow