Galaxy Note 7 FE için Android Pie güncellemesi

Note 7’nin patlamayan sürümü olan Galaxy Note 7 FE, Android 9.0 Pie güncellemesi ile Samsung’un yeni arayüzü One UI’e kavuşuyor.
Samsung, geçtiğimiz yıllarda Galaxy Note 7 modelini satışa sunmuş ancak bataryada yaşanan bir sorundan dolayı bu modeller patlamaya başlamıştı. Patlama haberlerinin artmasının ardından satıştan çekilen Note 7, daha düşük batarya kapasitesine bağlı Note 7 FE modeli ile karşımıza çıkmıştı.
Galaxy Note 7’nin patlamayan sürümü olan Note 7 FE modeli, ülkemizde büyük beğeni toplamıştı. Uygun fiyatı ve sunduğu performans ile hala üst segmente kafa tutan Note 7 FE için bugün Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlandı.
Yaklaşık olarak 1.5 GB büyüklüğünde olan Note 7 FE için Android 9.0 Pie ile 1 Mart 2019 Android güvenlik güncellemesi de sunuluyor. OTA üzerinden sunulan ve Türkiye’de de yayınlanan güncelleme ile Samsung’un yeni arayüzü olan One UI sisteme ekleniyor.
One UI ile Note 7’de daha akıcı bir Android deneyimi sunuluyor. Performansın yanında kişiselleştirme açısından da bir çok yenilik sunan One UI için Samsung’un şimdiye kadar sunduğu en iyi arayüz diyebiliriz.
Güncellemeyi yüklemeden önce yedek almanızı ve stabilite için temiz bir kurulum yapmanızı şiddetle öneriyoruz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında