Google 1 Mayıs'ta işçinin yanında

Google 1 Mayısta işçinin yanında
expand

Google, Türkiye ana sayfa logosunun yerine, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne özel doodle yayınladı. Logonun üzerine tıklandığında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Özel günler için doodle'lar hazırlayan Google, bugün de 1 Mayıs İşçi Bayramı temalı logosunu yayına aldı. ''Doodle'' olarak adlandırılan özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow