Google'dan 'Da Vinci Şifresi' yarışması

Arama devi Google, video ve cep telefonu oyunu olarak da piyasada bulunan Dan Brown'ın kitabı 'Da Vinci Şifresi'ni internette yarışma haline getirdi.
Gerçek oyun tarzındaki şifre yarışması, kitabın temasına uygun 24 yarışmadan oluşuyor. Google'ın dün başlattığı yeni yarışma 11 mayısa kadar sürecek.
24 gün içinde her gün ayrı yayınlanacak bulmacaların tamamını doğru çözenler ya da bilenler çeşitli ödüller kazanacak.
Bulmacalar arasında simge mantığı, satrançla bağlantılı şifreler, kent haritası, resim bilmeceleri ve video bilmeceleri bulunuyor.
Ödüllü yarışma
Google'ın Da Vinci Code sayfalarından ulaşılabilen yarışmaya sadece ABD, İngiliz ve Avustralya'daki Dan Brown hayranları katılabiliyor.
Yarışmayı kazanan İngiliz vatandaşına Eurostar hızlı treniyle Paris'e gidiş-dönüş bileti, diğer kazananlara da cep telefonları ve plazma televizyon gibi çeşitli hediyeler verilecek.
Filmi de geliyor
Tüm dünyada 40 milyon satan 'Da Vinci Şifresi'nin, başrolünde Tom Hanks'in oynadığı filmi de mayısta Fransa'daki Cannes Film Festivali'nde gösterime girecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
PIN kodlarını 1 saniyenin altında kırıyor
Hesaplarınızı onaylayın hatası çözümü: Instagram ve Facebook hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir?
Çamaşır Makinesini Kim İcat Etti? Çamaşır Makinesi Hangi Yılda, Ne Zaman Bulundu?
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?