Google’dan Pinterest’i andıran yeni özellik

Google’dan Pinterest’i andıran yeni özellik
expand

Google, görsel arama fonksiyonuna yararlı bir özellik kattı. Google görsellere artık işaret koyabileceğiz.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Mobil cihazlarda görsel arayan kullanıcılar artık Google arama motorunda ulaştığı görsellere yer işaretleri koymak mümkün. Bunun için kullanıcılar, Google hesaplarıyla login olmuşken, arama yaptıkları görsellerin üzerindeki yıldıza tıklayarak onlara daha sonra tekrar ulaşabilecekler.

Kullanıcılar ayrıca tüm işaretledikleri görsellerden oluşan koleksiyonlar da oluşturabilecekler ve bu koleksiyonlara yine web tarayıcısı üzerinden erişebilecekler. Bu sırada görselleri indirmek zorunda da değiller.

Google’ın bu yeni sistemi Pinterest’i andırsa da, daha çok görsel dosyaları üzerinde çalışanların işlerini kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir özellik.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow