Huawei P11 çok iddialı olacak

Huawei, kamera tarafında Leica ile ortaklık yapmaya başladığından beri oldukça başarılı ürünlerle teknoloji severlerin karşısına çıkıyor. Görünüşe göre bu ortaklığın meyveleri olarak önümüzdeki günlerde daha gelişmiş modeller de göreceğiz.
Huawei, Leica ile olan ortaklığını yeni bir seviyeye taşıyarak mobil kamera tarafında liderliğe oynamak istiyor.
Huawei, kamera tarafında Leica ile ortaklık yapmaya başladığından beri oldukça başarılı ürünlerle teknoloji severlerin karşısına çıkıyor. Görünüşe göre bu ortaklığın meyveleri olarak önümüzdeki günlerde daha gelişmiş modeller de göreceğiz.
İnternete sızdırılan yeni bilgilere göre Huawei, sıradaki P serisi amiral gemisi modellerinde, kamera tarafında ciddi geliştirmeler düşünüyor. Öyle ki yeni amiral gemisi modellerde ana kamera olarak Leica ile ortaklaşa hazırlanan 40MP kamera değerinden söz ediliyor. 3 tane lensi bulunan bu kamerada aynı zamanda hibrit 5X zoom özelliği de bulunuyor. Bitmedi. Bir de ön kameraya bakalım isterseniz.
Firma, ön tarafta da 24MP değerde bir selfie kamera konumlandırma düşüncesinde. Böylelikle HDR çekimden geniş açılı selfie’lere kadar belki de en gelişmiş ön kameralardan bir tanesine merhaba diyeceğiz.
Yeni detaylar oldukça paylaşacağız.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında