hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kalp ritmi ve uyku takibi yapan akıllı saat

    Kalp ritmi ve uyku takibi yapan akıllı saat
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Watch Fit 3, hafif ve kolay kullanımı işle ilgi çekiyor. Büyük ve en ufak dokunuşlara hızlı cevaplar verebilen ekranı ile birlikte kalp ritmi ve uyku takibi de yapabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Watch Fit 3 akıllı saat, köşelerden yumuşatılmış kare bir ekrana sahip. Saatin çerçevesi metal. Tip II eloksal ve entegre alüminyum alaşımlı bir formül tercih edilmiş ve bu sayede saatin hafifliğine de olumlu katkı sunulmuş. 9.9mm kalınlık ve 26 gram ağırlıktan söz edebiliriz.

    Hemen her Huawei saatinde olduğu gibi bu saatin de sağ yan tarafında iki tane fiziksel tuş bulunuyor. Üst kısımdaki döner tuş, kırmızı rengi ve ince tasarım detaylarıyla beğenileri kazanacak.

    Bu tuş ile hem menüler arasında gezintiler yapabilir hem de uygulama logolarını büyültüp küçültebilirsiniz. Alt kısımdaki tuş ise, bir kısayol görevi görüyor ve buraya favori uygulama ya da spor modunuzu atayabiliyorsunuz.

    1.82 inç değerdeki ekran

    Eski nesil pek çok saat, detayların takibi noktasında zaman zaman yetersiz kalabiliyordu. Bunda hem ekranın boyutunun hem de tasarlanan arayüzün payı vardı tabii. Watch Fit 3’ün 1.82 inçlik ekranı hem büyük hem de 1500 nit parlaklık değeri sayesinde dış mekân kullanımlarında da yeterli belirginliği sunabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık uygulamaları

    Nu ürün hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu çalışıyor. Saatimizde günde kaç atım attığımız, kaç kalori yaktığımız, hangi egzersizleri yaptığımız, ne kadar uyuduğumuz ve stres durumumuz gibi bilgileri takip edebiliyoruz.

    100’den fazla spor modu

    Açık alanda yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme, kürek çekme, basketbol, futbol, boks, pilates, yoga ve göbek dansı dahil aklınıza gelebilecek pek çok farklı spor modu mevcut. Bazı egzersizleri yapmadan önce size görsel animasyonlu rehberlik detayı da eşlik ediyor. Bir diğer sevindirici detay ise, bu kez egzersizler hakkında Türkçe sesli komutlara da yer verilmiş olması.

    Kalp ritmi takibi, TruSleep 4.0 ile daha iyi uyku takibi

    Bu üründe gelişmiş TruSeen ve TruSeep 4.0 teknolojileri mevcut. Bu sayede kalp ritmi takibinde daha hızlı ve daha doğru sonuçlarla karşılaşabilir, uyku kalitenizi takip edebilirsiniz?

    Ne kadar uyudunuz, bunun ne kadarı derin uyku, uyku esnasında olumsuz bir durum yaşandı mı, tüm bunları detaylıca inceleyebiliyorsunuz. Tabii saatin döngü izleme özelliğinin de olduğunu söylemeliyiz.

    Saat üzerinden konuşma imkanı

    Saatin üzerinde mikrofon ve hoparlör yer alıyor. Yani isterseniz müzik açabilir, isterseniz de telefonunuza gelen aramaları cevaplayarak saat üzerinden konuşabilirsiniz. Bu, özellikle evde uzanmış dinleniyorken gelen aramaları kolaylıkla yönetebilmeniz adına önemli. Ses kalitesinin de sessiz iç mekânlarda iyi olduğunu söylemeliyiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tabii konu bir akıllı telefon olduğunda, gün içinde yalnızca aramalar değil, aynı zamanda çeşitli uygulamalardan bildirimler de alabilirsiniz.

    10 dakikalık şarj ile tüm gün kullanma

    Huawei akıllı saati sadece 10 dakika şarj ederek tüm gün kullanabilirsiniz. Bu, o an acelesi olan ve kısa sürede ev ya da ofisten çıkmak zorunda olanlar için güzel bir detay. Öte yandan, saati tek şarj ile normal kullanımda 10 güne kadar, yoğun kullanımda da 7 güne kadar deneyimleyebilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow