hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motorola Edge 50 gün sayıyor

    Motorola Edge 50 gün sayıyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Motorola, merakla beklenen Edge 50 serisinin ilk üyesi olan Edge 50 Pro’yu geçtiğimiz günlerde Hindistan’da tanıttı. Ancak Motorola Edge 50 serisinin kendisi henüz resmi olarak tanıtılmış değil.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak bu durum çok yakında değişecek. Motorola bugün bir paylaşım yaparak Edge 50 serisinin lansman tarihini duyurdu. Pro, Fusion ve Ultra olmak üzere üç farklı modelden oluşacak olan bu serinin resmi tanıtımı 16 Nisan’da gerçekleşecek. Bu etkinlikle birlikte her üç modelin de özellikleri detaylı bir şekilde açıklanacak.

    Motorola Edge 50 Pro, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB. Telefon, 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 125 W hızlı şarj özelliği ile 50 W kablosuz şarj özelliği bulunuyor.

    Edge 50 Pro, 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekrana sahip. Bu AMOLED ekranın çözünürlüğü 1220p, yenilenme hızı ise 144 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklinde delikte yer alan selfie kamerası 50 megapiksel. Öte yandan ekranın altında bir de parmak izi sensörü bulunuyor.

    Motorola Edge 50 Ultra, isminden de anlaşılacağı üzere Edge 50 serisinin en etkileyici modeli olacak. Gelen bilgilere göre telefon, kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacak. Snapdragon 8 Gen 3’ün biraz daha düşük versiyonu olan bu yonga seti, yine de piyasadaki en iyilerden biri. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow