Mynet'ten sesli e-mail

Mynetten sesli e-mail
expand

Mynet, sesli elektronik posta hizmetini kullancıların hizmetine sundu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Mynet'ten yapılan açıklamaya göre, Mynet AR-GE departmanının geliştirdiği uygulama ile artık elektronik postalar hem yazılı hem de 45 saniyelik sesli mesaj olarak gönderilebilecek.
 
Mynet sesli elektronik postasını kullanmak için özel bir program indirmeye gerek yok. Sistem, Türkçe ve kolay kullanım avantajına sahip.
 
Açıklamada, sesli elektronik posta hizmetinden yararlanmak isteyen kişinin öncelikle Mynet'e ücretsiz üye olması gerektiği belirtildi ve Mynet üyelerinin yenilenen elektronik posta sayfasından "Sesli e-mail gönder" butonuna basarak, kolaylıkla sesli elektronik posta kaydı yapabildiğine dikkat çekildi.
 
Mynet Yönetim Yurulu Başkanı Emre Kurttepeli, 20-22 Haziran tarihleri arasında elektronik posta anasayfada yayınlanan ankete yanıt veren 56 bin 63 kişi üzerinden sonuçların değerlendirildiğini belirterek, "Şu an 48 servis ve 150 çalışanımızla hizmet sunuyoruz. Yaklaşık 2-3 ay gibi bir süredesistemi hazırladık. Sesli elektronik postanın hazırlanmasındaki en önemli etken kullanıcıların bu yöndeki talepleri oldu. Servisin 18-30 yaş arasında büyük bir rağbet göreceğini düşünüyoruz" dedi.
 
Mynet Genel Müdürü Sabire Ercan da Mynet üyelerinin, Mynet uzantılı elektronik postaların yanı sıra diğer tüm mail adreslerine de sesli elektronik posta gönderebildiğini belirterek, Mynet olarak, aylık 14 milyon tekil internet kullanıcısına en iyi hizmeti verme sorumluluğuyla hareket ettiklerini, kullanıcılara güçlü ve özellikli servisler sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow