hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OnePlus Ace 3V, Geekbench performans testinde görüldü

    OnePlus Ace 3V, Geekbench performans testinde görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi OnePlus, Ace 3’ün yeni bir versiyonu olan Ace 3V’yi de yakında piyasaya sürecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi olarak tanıtılması beklenen telefon, bugün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

    Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setinden güç alan OnePlus Ace 3V, Geekbench’in tek çekirdekli performans testinden 1848, çok çekirdekli performans testinden ise 5007 puan aldı. OnePlus Ace 3V, 18 Mart’ta tanıtılacak olan Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanan ilk telefon olacak. Geekbench’te performans testine tabii tutulan versiyon, 16 GB RAM’e sahip. Ancak telefonun 8 GB RAM’e sahip bir versiyonu da piyasaya sürülebilir.

    OnePlus Ace serisinin yeni üyesi, 1.5K çözünürlükte OLED bir ekrana sahip. Telefonun 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, geçtiğimiz günlerde OnePlus yöneticisi Li Jie tarafından resmen açıklanmıştı. Telefonun şarj hızı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

    Şu ana kadar Ace 3V’nin herhangi bir görseli sızmadığı için telefonun tasarımı hakkında çok az şey biliniyor. Ancak Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefon Oppo K12 ve OnePlus Nord CE4 ile oldukça benzer bir görünüme sahip olacak. Telefonun tam olarak ne zaman çıkacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow