hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OnePlus Ace 3V’nin çıkış tarihini açıkladı

    OnePlus Ace 3V’nin çıkış tarihini açıkladı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi OnePlus, Ace 3’ün yeni bir versiyonu olan Ace 3V’yi de çok yakında piyasaya sürecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce gelen bilgiler, telefonun mart ayı içinde piyasaya sürüleceğini gösteriyordu. OnePlus’ın bugün yaptığı açıklama bu bilgiyi doğrularken, telefonun çıkış tarihini netleştirdi. OnePlus Ace 3V’nin 21 Mart’ta tanıtılacağı resmi olarak açıklandı.

    OnePlus Ace 3V, daha önce gelen söylentilerde de belirtildiği üzere Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 7+ Gen 3’ü kullanacak. OnePlus, bu yonga setinin amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine yakın bir performans sunacağını söylüyor. İki yonga seti oldukça benzer yapılara sahip. OnePlus’a göre Snapdragon 7+ Gen 3, Ace 3V’nin düşük enerjiyle yüksek performans sunmasını mümkün hale getirecek.

    OnePlus Ace serisinin yeni üyesi, 1.5K çözünürlükte OLED bir ekrana sahip olacak. Telefonun 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, geçtiğimiz günlerde OnePlus yöneticisi Li Jie tarafından resmen açıklanmıştı. Telefonun şarj hızı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Öte yandan bugün gelen bilgiler, telefonda Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setine 16 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanının eşlik edeceğini gösteriyor. Telefonun kamera özellikleri ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak tüm bu detaylar 21 Mart’ta netlik kazanmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow