Şaka mı gerçek mi?

Şaka mı gerçek mi
expand

Kozmetik denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Nivea, resmi YouTube kanalında ilginç bir video yayınladı. Video özellikle erkeklere yönelik olarak düşünülen bir ürün içeriyor. Videodaki kılıfın koku aldığı iddia ediliyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Deodorant markası olarak da tanınan Nivea, “Nose” isimli ürünle karşımıza çıkabilir. Ürünün bir şaka olma ihtimali de mevcut ancak henüz video dışında bir açıklama yapılmadı. Daha önce Google da koku üzerine bir 1 Nisan şakası yapmıştı.

Ürün bir telefon kılıfı ve bir uygulamadan oluşuyor. Kılıf telefonun arka yüzeyine takılıyor ve içerisinde koku sensörleri bulunuyor. Kullanmak için uygulamayı açmak gerekiyor. Ardından telefonu (kılıfla beraber) koltukaltı bölgesine yaklaştırıp bir süre beklemek gerekiyor. Uygulama daha sonra o bölgedeki kokuyu ölçerek yapmanız gerekeni söylüyor.

Verilen bilgilere göre erkeklerin kadınlardan yüzde 40 oranında daha az koku alabildiği de vurgulanıyor. Dolayısıyla ürün ve video daha çok erkeklere yönelik. Bu ilginç videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bilim insanları gençliğin sırrını buldu

Sizce böyle bir ürüne gerçekten ihtiyaç var mı? Yoksa Nivea şaka yollu da olsa erkekleri deodorant kullanmaya mı teşvik etmeye çalışıyor? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow