Samsung yeni Galaxy'nin yarısını gösterdi

Samsung'un 14 Mart'ta New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı yeni Galaxy'e ait bir fotoğraf Samsung'un Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Paylaşılan bu fotoğrafla, ayın 13'ünü 14'üne bağlayan gece Türkiye saati ile gece 1'de tanıtılacak telefonunun neye benzeyeceğini biraz olsun görmüş oluyoruz.
Telefonu tam olarak göstermek isteyemen Samsung, karanlığın hakim olduğu bir fotoğraf paylaştı. Ancak üst kısmı az da olsa görünen yeni Galaxy'nin selefi Galaxy S3 gibi yuvarlak hatlara sahip olduğunu görünüyor. Ayrıca cihazın görüntü itibariyle Çinli forumda paylaşılan fotoğraflardaki ürüne benzediğini söyleyebiliriz.
Fotoğraf'ın tamamını CNNTurk.com.tr'den canlı olarak izleyebileceksiniz.
Yeni Galaxy'yi, Amerika ile eş zamanlı görmek isteyenler, 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece saat 02:00'de dakika dakika cnnturk.com.tr adresinden izleyebilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
PIN kodlarını 1 saniyenin altında kırıyor
Hesaplarınızı onaylayın hatası çözümü: Instagram ve Facebook hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir?
Çamaşır Makinesini Kim İcat Etti? Çamaşır Makinesi Hangi Yılda, Ne Zaman Bulundu?
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?