Samsung’tan kapaklı nostalji

Samsung’tan kapaklı nostalji
expand

2013 yılında Çin’de satışa çıkan Galaxy Golden serisi, Android işletim sistemli kapaklı telefon modelleri arasında nadir bir üründü. Firma daha sonra 2014 yılında Galaxy Golden 2 ile karşımıza çıkmıştı. Ancak firma şimdi Exynos yongalı bir Galaxy Golden ile karşımızda.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beklenen yeni Galaxy Golden 3 kapaklı telefon, Android 5.1.1 Lollipop sürümüne sahip olacak. 8 çekirdekli işlemciye sahip Exynos 7420 yongalı telefonda ilk dört çekirdek Cortex-A53, sonraki dört çekirdek ise Cortex-A57 mimarisinde olacak. İşlemci big.LITTLE sistemiyle 4+4 şeklinde çalışacak. Bu yonganın içerisinde ARM’ın Mali-T760 GPU’su bulunuyor. Telefonun arkasında 16 MP, önünde ise 5 MP kamera görünüyor.

Modelde 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bekleniyor. 4.6 inç büyüklüğündeki ekranda 1280 x 720 piksel çözünürlük sunan bir panel kullanılacak. Tabii ki bu ekranın 1080p olması daha iyi olurdu. Ancak modelde kapağın her iki tarafında da bir ekran olacağını söyleyelim. Yani Galaxy Golden 3, çift ekranlı olacak. Böylece kapak kapalıyken de telefonu kullanmak mümkün olacak. Samsung Galaxy Golden 3 SM-W2016’nın çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow