hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Self Servis Onarım programını istikrarlı bir şekilde genişliyor

    Self Servis Onarım programını istikrarlı bir şekilde genişliyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Apple geçtiğimiz dönemlerde kullanıcıların işini kolaylaştıracak kendi kendine onar sistemini sunmuştu. Şimdi bu sistem M3 destekli Macbook Prolara ve iMac cihazlara geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugünden itibaren şirketin M3 yongalarında çalışan en yeni MacBook Pro’ları ve iMac’leri onarmak için ihtiyaç duyduğunuz araçlara, parçalara ve onarım kılavuzlarına erişebileceksiniz.

    Gelecek aydan itibaren, M3 sistemlerine sahip kişiler kendi sistemlerinde de Self Servis Onarım için Apple Diagnostics’i kullanabilecek. Şirket bu aracı geçen yıl iPhone ve Mac için piyasaya sürdü.

    Üstelik Apple, Mac onarım sürecini iyileştirmeye ve sistem yapılandırma prosedürlerinde yapılan ince ayarlarla daha verimli hale getirmeye çalıştığını belirtiyor.

    Mart ayının başından itibaren, onarımın son adımını gerçekleştirmek için artık Self Servis Onarım ekibiyle iletişime geçmenize gerek kalmayacak. Ancak yardıma ihtiyacınız olması durumunda ekip yine de hazır olacaktır.

    Şirket son dönemlerde araç projesini ortadan kaldırdı. Görünüşe göre o kadar söylentiye rağmen araç aslında pek de mümkün değilmiş. Bunun yerine şimdiden iPhone 16 çalışmalarına başlayan şirket bu sefer 15’ten ne kadar farklı bir şey sunacak merak konusu. Zira şirket her yıl sunduğu yeni seride pek de değişik bir şey getiremiyor da denebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow