hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Spotify fiyatlarını arttırmaya başladı

    Spotify fiyatlarını arttırmaya başladı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Premium için uzun süre aynı fiyatlandırmayı sürdüren Spotify, bazı ülkelerde bu fiyatı yıl içinde iki kez artırmaya hazır görünüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Spotify Premium, Nisan ayı sonuna kadar İngiltere, Avustralya ve Pakistan dahil olmak üzere birkaç pazarda bireysel plan için yaklaşık 1 dolar daha yüksek, aile ve ikili planlar için ise yaklaşık 2 dolar daha pahalı olacak. Rapor, ABD’nin bu yılın sonlarında benzer bir artışa hazır olduğunu öne sürüyor.

    Yüksek ücretleri planların sesli kitap tekliflerinin maliyetlerini karşılaması bekleniyor. Ekim ayından bu yana, belirli pazarlardaki Premium kullanıcıları hiçbir ekstra ücret ödemeden ayda 15 saat sesli kitap dinleyebiliyor.

    Şirketin şu ana kadar güçlü düzeyde sesli kitap kullanıcısına sahip olduğu söyleniyor. Kullanıcılar artık 15 saatlik sınırı aşarsa 10 saatlik yükleme için ödeme yapabilecekler. Spotify’ın Premium sesli kitap kütüphanesinden daha fazla para kazandığı yer burası.

    Şirket ayrıca web mağazasında sesli kitap da satıyor. Spotify, 2018’de halka açıldığından beri kâr peşinde koşuyor ve bu noktaya gelmesine yardımcı olmak için birkaç abonelik katmanı daha hazırladığı söyleniyor.

    Bunlardan birinin, şirketin uzun zamandır vaat ettiği bir özellik olan yüksek kaliteli ses sunacağı bildiriliyor. Müzik dinleme uygulamaları arasında en iyi hale gelen platform büyümeye devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow