Tablolar konuşuyor, engeller yok oluyor

Türkiye’nin görme engellilere yönelik ilk resim sergisi Tablolar Konuşuyor , 12-17 Eylül 2017 tarihlerinde Uniq İstanbul’da sanatseverlerle buluşuyor.
Türk Telekom; görme engellilerin bilgiye erişimine destek olan sosyal sorumluluk projesi Telefon Kütüphanesi kapsamında bir ilke daha imza atıyor. Türkiye’nin görme engellilere yönelik ilk resim sergisi Tablolar Konuşuyor, görme engelli sanatseverler başta olmak üzere tüm sanatseverlerle buluşuyor.
Türk Telekom’un “Tablolar konuşur, engeller yok olur” sloganıyla hayata geçirdiği Tablolar Konuşuyor sergisi; 12 Eylül 2017 tarihinde Uniq İstanbul’da kapılarını açıyor. Diego Rivera’nın Çiçek Taşıyıcısı tablosundan Hoca Ali Rıza’nın İftar Sofrası’na, Picasso’nun Yaşlı Gitarist’inden Ahmet Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi’ne kadar toplam 20 unutulmaz eser, görme engelli sanatseverler için sesli betimlemeli olarak sergilenecek.
Ünlü isimler tarafından da seslendirilen eserler, 17 Eylül’e kadar Uniq İstanbul’da ziyaret edilebilecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında