Uncharted 4 şaşırttı

Uncharted 4: A Thief’s End, 10 Mayıs’ta oyun müdavimleriyle buluşacak olmasına rağmen, dünyaca ünlü otoritelerin incelemesine, şimdiden maruz kaldı bile. Uncharted 4: A Thief’s End hakkındaki yorumlar ise akıl dışı olarak nitelendirebilecek seviyede.
Yapım, “Gereken vasıfları, kahramanlığımız sayesinde elde ederiz” monoloğunu, kendisine slogan olarak edinmiş. Söz konusu ifade, İncil’de de geçiyor. Yapımcılar, İncil’den ilham aldıklarını saklamıyor.
Neyse konuyu fazla dağıtmayalım. Bu anekdot, Uncharted 4: A Thief’s End’in çekirdeğini oluşturuyor desek yeridir: İhanet, pişmanlık ve kefaret tek potada eriyor.
Gamespot’a göre, oyunun hiçbir zayıf noktası bulunmuyor. Sony PlayStation 4’de, 10 Mayıs 2016’da raflarda yerini alacak yapım; oyun otoritesinden tam puan kazanıyor. Biz, onların yalancısıyız ama Uncharted 4: A Thief’s End’de konu, karakter gelişimi, oynanabilirlik, kurgu, grafikler ve ses efektleri inanılmaz. Gamespot, Sony PlayStation 4’ün efsanevi oyununa 10/10 puanını layık görüyor.
Sitenin tam puanı layık gördüğü pek az yapım mevcut: Diğer yapımlar; Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3: Wild Hunt, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Grand Theft Auto IV, The Legend of Zelda: Ocarina of Time bu notu hak eden diğer oyunlar. Yani çıta, Everest Tepelerinde geziniyor.
Umarız oyun otoriteleri haklıdır ve biz de; böyle bir oyunla keyifli dakikalar geçiririz. Geri sayım çoktan başladı bile.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında