Yeni film projesini duyurdu

Sony, sunduğu her oyunu bir filme veya TV şovuna dönüştürmeye kararlı görünüyor.
PlayStation Productions’ın bir sürü projesi var ve Deadline’a göre Sony son olarak bir Gravity Rush filmi üzerinde çalışıyor. Film, Japan Studio’nun Team Gravity’sinden aynı adlı 2012 PlayStation Vita oyununa dayanacak. Oyunda yerçekimini manipüle edebilen ve hafıza kaybı yaşayan bir karakter yer alıyordu. Kat isimli bu karakter güçlerini kötü karakterler ile savaşmak için kullanıyordu. Oldukça popüler olan oyun sinema versiyonu ile de ilgi çekebilir.
2017’de PS4’e bir devam oyunu gelmişti. Şimdi gelen raporlara göre Ridley Scott’ın yapım şirketi Scott Free Productions’ın film üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Yeni gerilim filmi için Panopticon’un yazarı Emily Jerome senaryo üzerinde çalışıyor. Filmin yönetmenliğini ise bir çok TV showunu yöneten Anna Mastro yapacak.
Gravity Rush projesi, Sony’nin oyunlarını film ve televizyon alanlarına genişletme konusunda ne kadar ciddi olduğunun altını çiziyor. Neticede bu yılın başlarında bir Uncharted filmi yayınladı ve hafta sonu boyunca şirketin Days Gone filminin geliştirilmekte olduğu ortaya çıktı. Şirket ayrıca Twisted Metal, God of War ve Horizon oyunlarının yanı sıra yaklaşan Gran Turismo ve Ghost of Tsushima projeleri üzerine de çalışıyor. Bu yıl sinema severler için oldukça heyecanlı projeler gelecek diyebiliriz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında