İdris Bal'dan adliye önüne 17 siyah çelenk

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı, Kütahya Milletvekili İdris Bal ve partililer, "17 Aralık operasyonunun" yıldönümünde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne 17 siyah çelenk bıraktı. İdris Bal ve partililer adliyenin karşısındaki meydanda "Demokrasi Çadırı" kurarak adalet nöbeti başlatmak istedi. Ancak polis buna izin vermedi.
Adliyenin karşısındaki meydanda toplanan Bal ve partililer, 17 siyah çelenkle adliyeye yürüdü. Adliye önüne gelen grup, çelenkleri adliyenin C kapısı önündeki İstanbul Adalet Sarayı tabelasının altına bırakmak istedi.
Fakat polis, buna adliyeye girişi çıkışları engelleyeceği gerekçesiyle izin vermeyerek grubun önünde etten duvar ördü. Bunun üzerine bir süre bekleyen Bal ve partililer bulundukları yere, "17 Aralık Unutturulamaz" yazılı 17 siyah çelenk bıraktı. İdris Bal ve partililer adliye önünden ayrıldıktan sonra özel güvenlik görevlileri gelerek çelenkleri toplayıp götürdü. Öte yandan İdris Bal ve partililer adliyenin karşısındaki meydanda "Demokrasi Çadırı" kurarak adalet nöbeti başlatmak istedi. Ancak polis buna da izin vermedi. Grup çadırı açmaktan vazgeçti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!