15 bin TL çaldı, 20 dakikada yakalandı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kurusıkı tabancayla girdiği marketin iki çalışanını darp ettikten sonra yaklaşık 15 bin TL çalarak kaçan şahıs, polisin başarılı çalışması sayesinde 20 dakikada yakalandı.
Olay, 22.00 sıralarında, merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Yenihal Caddesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Kapatma hazırlığı yapılan ve kepengi yarıya kadar indirilen markete silahla giren şahıs, çalışanlardan kasayı boşaltmalarını istedi.
Çalışanlar ise şahsı engellemeye çalıştı. Bunun üzerine şahıs, mağaza müdürü ve bir personeli darp ederek, kasada bulunan yaklaşık 15 bin TL’yi alarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis sevk edildi.
Gözaltına alındı
Markette bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, şahsın 1990 doğumlu T.S. olduğunu belirledi. MOBESE kameralarından şahsın kaçtığı güzergahı tespit eden polis, durumu devriye gezen ekiplere bildirdi.
Ekipler, şahsı 20 dakika içerisinde yakalayarak, gözaltına aldı. Şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan incelemede şahsın olay sırasında kullandığı silahın kuru sıkı olduğu belirlendi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı