hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    18 Mart Kabine Toplantısı var mı, ne zaman? Kabine gündemi konuları...

    18 Mart Kabine Toplantısı var mı, ne zaman Kabine gündemi konuları...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman, saat kaçta? Sorgulamaları haftanın ilk gününde yanıt arıyor. Türkiye iç ve dış siyasetinin yanı sıra ekonomik gelişmelerin de ele alındığı toplantının gündemi, konuları ve tarihi araştırılıyor. Kabine Toplantısı son olarak 4 Mart Pazartesi günü düzenlenmişti. Peki, Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kabine Toplantısı günü ve saati bugün gündemdeki yerini aldı. Öğretmen atamaları konusunda Bakan Tekin, Kabine Toplantısı'nı işaret etmişti. İlk olarak öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi beklendiğinden dolayı on binlerce öğretmen adayının gözü Beştepe'de yapılacak toplantıya çevrildi. Kabine Toplantısı'nın ana gündem maddesinin ise 31 Mart yerel seçim faaliyetlerinin oluşturması ön görülüyor.

    KABİNE TOPLANTISI 2024 BUGÜN VAR MI?

    İki haftada bir düzenlenen Kabine Toplantısı en son 4 Mart'ta gerçekleşti. Yeni 2024 Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi ise henüz belli olmadı. Ancak toplantının 18 Mart Pazartesi (bugün) gerçekleşmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow