hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    196 yıl hapis istendi! Korku odasındaki sapıkla ilgili yeni detaylar: "Öyle bir şeytanmış ki"

    196 yıl hapis istendi Korku odasındaki sapıkla ilgili yeni detaylar: Öyle bir şeytanmış ki
    expand
    KAYNAK DHA, Milliyet

    Bağcılar’da sucu olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları yıllarca istismar etti, kayıt altına aldı. Tutuklu Şenay’ın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği ortaya çıktı. Şikâyetçi olduklarını söyleyen R.Ş.’nin annesi S.Ş. ise “Kızım şu an yanımda. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Fark etmedim. Çok sordum, kendim çok rahatsızdım o zamanlar, ameliyatlar geçirdim. Sormuştum kızıma ama sıkıntı yok” ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul, Bağcılar’da mahalle sucusu Metin Şenay’ın (60), iş yerindeki süngerli odada çocukları yıllarca istismar edip, o anları kayıt altına aldığının ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. Tutuklu yargılanan Şenay için hazırlanan iddianamede ise bir başka kan donduran detaya ulaşıldı. 

    Sucunun istismar ettiği çocukların isimlerini dükkânın duvarlarına karaladığı tespit edildi. Duvara yazdığı 2 isminse baldızının çocukları olduğu öğrenildi.

    KOLTUK ELE VERDİ

    Şenay’ın TikTok hesabında takip ettiği “M.E.” isimli kullanıcının istismar ettiği baldızının çocukları M.Ö. (13) ve E.Ö. (14) olduğu öğrenildi. 2020’de kız çocukların dükkânında çektiği videosunu Tik Tok’ta paylaştığı görüldü. Bu görüntüdeki koltuk detayı şüpheliyi ele verdi. Hakkında 196 yıl hapis istemiyle dava açılan Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karısına çıkacak. Davanın takipçisi olacağını duyuran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 çocuğun  17.11.2023’ten bu yana koruma altında olduğunu açıkladı.

    196 yıl hapis istendi Korku odasındaki sapıkla ilgili yeni detaylar: Öyle bir şeytanmış ki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TACİZ ODASINI 9 AY ÖNCE İHBAR ETMİŞ

    Metin Şenay’ın taciz odasını 9 ay önce bir vatandaşın Google yorumlarda ihbar ettiği de ortaya çıktı. “Glcn Trn” isimli kullanıcı yaptığı yorumda şu ifadeleri kullanmış:

    “Bu işletmede taciz odası bulunmakta, Metin isimli dükkân sahibi 10 yaşında bir kızı okul önünden minibüsüyle kaçırıp buraya kapatmış ve tehdit etmiştir. 2009’da taciz olayına karışıp serbest kalmıştır. Allah sizin gibileri tez zamanda gün yüzüne çıkarsın cezasını versin.”

    196 yıl hapis istendi Korku odasındaki sapıkla ilgili yeni detaylar: Öyle bir şeytanmış ki

    ANNE: ÖYLE BİR ŞEYTANMIŞ Kİ

    24 Mayıs 2023 günü, Bağcılar’da 11 yaşındaki M.Y.’yi okuldan alarak dükkânına götürdüğü belirlenince polis, 60 yaşındaki Şenay’ın iş yerine baskın düzenledi. Odanın duvarları çığlık seslerinin dışarıdan duyulmaması için süngerle kaplanmıştı. Gözaltına alınan Metin Şenay’ın telefonundan yüzlerce video çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Videolardaki mağdur çocuklardan biri R.Ş. şimdi 19 yaşında. R.Ş. 10 yıl boyunca Şenay’ın istismarına maruz kaldı. R.Ş. polis ifadesinde “Korkumdan aileme söyleyemedim. Metin Şenay’ı 4-5 yaşımdan beri tanırım. Beni dükkânına çağırıyordu. Gitmeyince kızıyordu. Öldürürüm diyerek tehdit ediyordu. Bana ‘Ben seninle evleneceğim. Çocuğumuz olsun’ diyordu. İlk olay 5 yaşında yaşandı. Son olay ise ben 9’uncu sınıftayken. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti” diye anlattı. Şikâyetçi olduklarını söyleyen R.Ş.’nin annesi S.Ş. ise “Kızım şu an yanımda. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Fark etmedim. Çok sordum, kendim çok rahatsızdım o zamanlar, ameliyatlar geçirdim. Sormuştum kızıma ama sıkıntı yok” ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow