2 şehir 2 mucize! 40 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldılar
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Karacadağ Caddesi'ndeki Işık Apartmanı'nda arama- kurtarma çalışmalarında, 40 saat sonra bir kız çocuğu sağ olarak kurtarıldı. Yine aynı saatlerde Siirt Belediyesi İtfaiye ekipleri, Adıyaman Valiliği’nin arkasında yıkılan 5 katlı binadan 4 yaşında Müjgan’ı sağ salim çıkardı.
Haberin Devamı
DİYARBAKIR
/

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Karacadağ Caddesi'ndeki Işık Apartmanı'nda arama- kurtarma çalışmalarında, 40 saat sonra bir kız çocuğu sağ olarak kurtarıldı.
/

Yaralı kız çocuğu, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Haberin Devamı
ADIYAMAN
/

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yıkılan binalarda arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor.
/

Siirt Belediyesi İtfaiye ekipleri, Adıyaman Valiliği’nin arkasında yıkılan 5 katlı binadan 39’uncu saatte 4 yaşında Müjgan’ı sağ salim çıkardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Depremin 39’uncu saatinde kurtarılan Müjgan, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı