hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Üniversitesi AKSİS 2018 AUZEF sınav sonuçları sorgulama başladı

    İstanbul Üniversitesi AKSİS 2018 AUZEF sınav sonuçları sorgulama başladı
    expand

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav sonuçları açıklandı. Güz dönemi ara sınav sonuçları ile ilgili yapılan duyuruda sonuçların öğrencilerin erişimine açıldığı ifade edildi. Peki, AUZEF sonuçları nasıl sorgulanır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AUZEF 2018-2019 güz dönemi ara sınav sonuçları için bekleyen öğrencilere İstanbul Üniversitesi üzerinden duyuru yapıldı. Öğrenme yönetim sayfasına giriş yaparak sonuçları sorgulayabilecek olan öğrenciler “sınavlarım” sekmesinden gerekli bilgileri elde edebilecek.

    Kurumdan yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle; 2018-2019 Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları İlan edilmiştir. Öğrencilerimiz ilgili öğrenme yönetim sayfalarına giriş yaparak sol sütundaki "SINAVLARIM" sekmesini takip ederek notlarına ulaşabilirler.

    AUZEF NEDİR?

    Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan eğitim veren tüm programların faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren Uzaktan Eğitim, 2011 yılından itibaren de Açıköğretim kapsamında öğrenci kabul eden AUZEF bu yönüyle Türkiye’deki tek açık ve uzaktan eğitim fakültesidir.

    AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    2018 yılı itibariyle AUZEF bünyesinde 19 Lisans, 17 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 23’ü Açıköğretim, 18’i AUZEF’e bağlı Uzaktan Eğitim, 2’si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Eğitim programıdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AUZEF, tüm programlarındaki öğrencilerine, dünyanın her yerinde internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.

    Yükseköğretim kurumlarının lisans programlarında okuyan veya mezun olan tüm öğrenciler hem lisans hem de ön lisans açıköğretim programlarına, ön lisans programlarında okuyan veya mezun olan tüm öğrenciler ise ön lisans açıköğretim programlarına, “Sınavsız İkinci Üniversite” kapsamında kayıt yaptırabilirler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow