hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 YDS3 soruları ve cevapları yayınlandı!

    2018 YDS3 soruları ve cevapları yayınlandı
    expand

    ÖSYM YDS3 soruları ve cevapları için heyecanla bekleyen adaylara son dakika açıklaması yaptı. 2 Aralık 2018 Pazar günü gerçekleştirilen sınava ilişkin sorular kurumun resmi internet adresinde yerini aldı. Peki, YDS soruları ve cevapları nasıl görüntülenebilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YDS soruları ve cevapları için geri sayım sona erdi. ÖSYM tarafından yapılan son adkika açıklamasında soruların ve cevapların erişime açıldığı ifade edildi. 

    ÖSYM'DEN YDS SORULARI AÇIKLAMASI

    "2 Aralık 2018 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2018-YDS/3) Temel Soru Kitapçığına,  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 04 Aralık 2018 tarihinde saat 11.30’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

    2018- YDS/3 Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

    Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2018-YDS/3 sınavında, yardımcılı görme engelli adaylara sorulmayan sorular (% 10) bulunmamaktadır."

    YDS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow