hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 AÖF bahar dönemi vize sınav tarihleri ne zaman?

    2019 AÖF bahar dönemi vize sınav tarihleri ne zaman
    expand

    AÖF sınav tarihleri Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri tarafından araştırılmaya devam ediyor.  2018-2019 eğitim öğretim dönemi sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilerde AÖF bahar dönemi vize tarihleri açıklanmıştı.  İşte AÖF sınav tarihleri ve sınavlara ilişkin bazı kurallar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF sınav tarihleri 2019 yılında bahar dönemi sınavlarına katılacak öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sınava ilişkin detaylar ve bazı bilgiler ise şöyle;

    Binlerce öğrencinin katılacağı AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 13 - 14 Nisan 2019 tarihinde yapılacak. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

    SINAV KURALLARI NELER?

    Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir.

    Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

    • Bahar Dönemi Ara Sınavı 13 - 14 Nisan 2019
    • Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Mayıs 2019
    • Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow