hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklaması için gözler MEB'te! Sözlü sınav ne zaman?

    2020 sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklaması için gözler MEBte Sözlü sınav ne zaman
    expand

    Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav yerleri MEB tarafından bugün açıklanıyor. İşlem takvimi içerisinde mülakatların ne zaman yapılacağı ve sınav yerlerinin hangi tarihte açıklanacağı duyurulmuştu. Peki, sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri nereden öğrenilebilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2020 yılında sözlü sınav katılacak olan adaylar tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı işlem takvimi içerisinde mülakatlara ve atamalara ilişkin tüm süreci aktarmıştı. İşte sözleşmeli öğretmenlik süreciyle ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

    SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Öğretmen adaylarının mülakat yerleri 21 Ocak 2020 Salı günü MEB tarafından erişime açılacak. Adaylar sınav yerlerini “https://personel.meb.gov.tr/ “ adresinden öğrenebilecekler. Sınav merkezleri henüz açıklanmasa da MEB’in aktardığı bilgilere göre gün içerisinde merkezlerin duyurulması bekleniyor.

    SÖZLÜ SINAV MERKEZİ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    MÜLAKATLAR NE ZAMAN?

    MEB bünyesinde görev almak isteyen öğretmenlerin katılacakları mülakatlar 5 Şubat 2020 ile 22 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak.

    SONUÇLAR HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

    Mülakatların sona ermesinin ardından 3 gün sonra sonuçlar erişime açılacak. Yani sözlü sınav sonuçları 25 Şubat 2020 günü adayların bilgisine sunulacak. Sonuçlara itiraz etmek isteyen öğretmenler için 26-28 Şubat tarihleri arasında itirazlar alınacak. İtiraz sonuçları ise 6 Mart 2020 günü duyurulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN?

    Sınav ve sonuç sürecinin sona ermesinin ardından bu kez atama süreci başlayacak. Adayların elde ettikleri puanlara göre yerleştirmeleri yapılacak. Atama tercihleri ise 9 Mart ile 13 Mart tarihleri arasında alınacak. Atama sonuçları ise 18 Mart 2020 günü adayların bilgisine sunulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow